Colectare Deseuri Materiale De Constructii

Ai Nevoie de servicii de reciclare profesioniste??
Suna sau trimite un Email

Program de lucru centru de colectare

Luni pana Vineri 8.00 am – 4.00 pm
Sambata si Duminica: Inchis

Lucreaza cu noi!

Ai o cantitate mare de deseu pe care noi il colectam?

Hai sa Colaboram

SC DSC DIMECOSAB SRL colecteaza deseuri din materiale de constructii

Deseurile din constructii si demolari sunt deseurile rezultate din activitatile de construire, renovare, reabilitare, reparare, consolidare, demolare a constructiilor civile, a constructiilor industriale, a structurilor edilitare, a infrastructurii de transport precum si a activitatilor de dragare si decolmatare. Aceste deseuri sunt rezultate din lucrari de constructii si demolari, reparatii si amenajari ale cladirilor, fie ca sunt locuinte, fie spatii cu alta destinatie. Aceste deseuri se colecteaza contra cost, pe baza de contract sau comanda scrisa. Societatea procedeaza la neutralizarea, sortarea si recuperarea acestor tipuri de deseuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activitati.
Sunt interzise atat depunerile acestor tipuri de deseuri in pubelele sau in containerele destinate colectarii deseurilor municipale, cat si depunerile necontrolate pe domeniul public. Colectarea se efectueaza in functie de tipul de deseuri: periculoase sau nepericuloase, conform Codificarii din legislatia interna, in containere metalice de diferite capacitati si in functie de categoria de deseu.

ASIGURAM SI TRANSPORT LA CERERE

Deseurile din constructii si demolari sunt deseuri solide, rezultate in urma demolarii sau construirii cladirilor. In mod uzual, aceste deseuri contin pamant vegetal, nisip, pietris, argila, pietre, beton, ciment, caramizi, lemn, zidarie, materiale pentru acoperisuri, tencuieli si ipsos, pasta de lipit, vopsele, lacuri, cabluri din metal, metale, barne de lemn si altele asemenea.
Serviciile noastre au rolul de a va usura activitatea, dar in acelasi timp ajutam la protejarea mediului inconjurator. Pentru un partener de incredere ce te poate scapa de toate desurile nedorite, apeleaza la SC DSC DIMECOSAB SRL.