Lemne De Foc din Deseuri Reciclabile

Ai Nevoie de servicii de reciclare profesioniste??
Suna sau trimite un Email

Program de lucru centru de colectare

Luni pana Vineri 8.00 am – 4.00 pm
Sambata si Duminica: Inchis

Lucreaza cu noi!

Ai o cantitate mare de deseu pe care noi il colectam?

Hai sa Colaboram

Comercializam deseuri - crengi, uscaturi si resturi vegetale

De ce este necesara toaletarea pomilor? Motivul principal pentru care se realizeaza aceasta operatiune, este legat de valorificarea luminii. Atunci cand ramurile sunt rarite, lumina poat ajunge mult mai usor la muguri si determina o dezvoltare mult mai viguroasa fructelor. Taierea pomilor se realizeaza pentru ca planta sa se regenereze. Dar ce se intampla cu toate crengile uscate rezultate din toaletarea pomilor?

Se intampla ca noi, echipa Dimecosab sa avem o veste grozava pentru tine.

Noi colectam deseurile vegetale si din lemn, rezultate in urma amenajarii spatiilor verzi, gradinilor, parcurilor si inclusiv piese de mobilier.
Si inca ceva…transportul este absolut GRATUIT.
  • Deasemenea colectionam si reconditionam orice tip de paleti din lemn.
Lemnul este un material absolut uimitor din punct de vedere, ecologic, functional si estetic. Este regenerabil, fapt pentru care poate fi refolosit. Si exact de la aceasta premiza am plecat si noi, de aceea, oferim consumatorilor paleti de lemne de foc rezultate din toaletarea pomilor si deseuri.
Reciclarea si colectarea deseurilor din lemne reprezinta in primul rand o metoda foarte buna de salvare si protrejare a mediului inconjurator, fapt pentru care noi ne-am gandit ca reintroducerea lor in circuitul economic prin materializarea de produse noi la costuri minime, reprezinta o idee excelenta pentru fiecare consumator.
reciclare deseuri lemn