Peleti Si Brichete Foc

Ai Nevoie de servicii de reciclare profesioniste??
Suna sau trimite un Email

Program de lucru centru de colectare

Luni pana Vineri 8.00 am – 4.00 pm
Sambata si Duminica: Inchis

Lucreaza cu noi!

Ai o cantitate mare de deseu pe care noi il colectam?

Hai sa Colaboram

Cu Dimecosab ai acum posibilitatea de a cumpara combustibil bio la cele mai avantajoase preturi.

Iti oferim peleti si brichete de foc din lemn de esenta tare. Asadar, daca esti din Targul-Jiu, nu ezita si viziteaza-ne chiar acum.
Peletii sunt acele granule obtinute din diverse materii prime, precum rumegus, sau resturi vegetale. S-au format prin presare mecanica, iar acestia au o putere calorica si densitate destul de mare si pot fi transportati si depozitati destul de usor.

Acum te intrebi cat costa peletii?


Ei bine, trebuie sa sti ca pretul acestora variaza in functie de materia prima din care sunt realizati cat si de modul in care sunt ambalati. Brichetele de foc sunt obtinute printr-un proces de comprimare mecanica, din diverse tipuri de resturi vegetale, rumegus, paie, coji de seminte de floarea soarelui, etc. In comparatie cu peletii, brichetele au dimensiuni mari si nu exista sisteme de alimentare automata.
Pretul acestora este dat de materia din care sunt realizate, dar si de modul in care sunt ambalate. Brichetele din lemn se regasesc in diferite forme, de la rotunde, dreptunghiulare si pana la octogonale.
Ele au o putere calorica sporita, iar transportul si stocarea acestora este mult mai facila. Acum ai posibilitatea sa cumperi inteligent si sa alegi intotdeauna calitatea.

Alege Dimecosab