Colectare Deseuri Sticla

Ai Nevoie de servicii de reciclare profesioniste??
Suna sau trimite un Email

Program de lucru centru de colectare

Luni pana Vineri 8.00 am – 4.00 pm
Sambata si Duminica: Inchis

Lucreaza cu noi!

Ai o cantitate mare de deseu pe care noi il colectam?

Hai sa Colaboram

Colectam Deseuri Ambalaje Sticla

Deseurile din sticla sunt reprezentate de sticle si borcane. Sticla reprezinta unul dintre puținele materiale care pot fi reciclate fara oprire, fără a-și pierde din calitate. Sticla este separată în 3 culori: verde, maro și transparentă. Toate culorile de sticle și borcane sunt reciclabile dar este indicat sa sortate dupa culoare, inainte de predarea catre un centru de colectare.

ASIGURAM SI TRANSPORT LA CERERE

Deseurile de sticla fac parte din seria foarte vasta a deseurilor reciclabile, ideale pentru participarea in procesul de transformare si reutilizare, nu de eliminare directa. Sticla este un tip de material foarte raspandit, atat in zonele urbane, cat si in cele rurale, si este folosita cu precadere in industria alimentara, pe post de ambalaj calitativ pentru diversele tipuri de produse, incepand cu bauturile racoritoare si alcoolice, pana la cele specifice alimentelor conservate.
Avand de multe ori posibilitatea inchiderii etanse, sticlele sunt printre cele mai bune tipuri de ambalaje pentru produse, neinfluentand in niciun fel calitatea acestora, dar si asigurand o conservare de lunga durata. Evident, fiind folosite predominant pe post de ambalaj, odata golite de continut sticlele goale devin deseuri din sticla, care trebuie precolectate in locuri speciale, fara a fi amestecate cu deseurile menajere, sau cele de alta natura.
Deseurile din sticla sunt printre cele mai greu biodegradabile tipuri de deseuri, studiile indicand faptul ca o sticla poate ajunge la cateva mii de ani de longevitate, pana sa poata fi asimilata de mediu.
Din acest motiv, colectarea de deseuri din sticla devine necesara, in mod selectiv, pentru a fi diferentiata de restul tipurilor de deseuri.
SC DSC DIMECOSAB SRL, doreste sa asigure acest serviciu in mod eficient, bazandu-se pe precolectarea facuta in prealabil de catre cetateni si plasand-o intr-un proces care are drept scop final reciclarea deseurilor din sticla.
reciclare deseuri sticla